itulau-fa'ailoga

Mafua'aga 1: Fa'aletonu le vevela maualuga

Tulaga umi o le vevela maualuga o le SCR catalyst o le a mafua ai le maualuga o le vevela o le vevela, lea o le a faʻaitiitia ai le malosi galue i le SCR catalyst, ma faʻaitiitia ai le gaioiga o le catalyst.E tusa lava pe o lelei le afi ma faʻapipiʻi lelei, o tulaga eseese o auala o le a mafua ai le maualuga o le vevela ole SCR mo lona faʻaogaina le talafeagai.

Mafua'aga 2: vaila'au 'ona

Umea taua catalyst i luga o SCR catalyst carrier e malosi adsorption i luga o le sulfur, phosphorus, carbon monoxide, combustibles le atoatoa, taitai, manganese, ma isi. ia oxidized, condensed ma polymerized e fausia colloidal carbon teuina, mafua ai poloka o SCR catalyst.

Mafua'aga 3: fa'agata le fa'aogaina o le carbon deposit

O le poloka o le SCR catalyst carbon deposit ua faasolosolo malie ona fausia, lea e mafai ona toe faʻafoʻi.O le poloka e mafai ona faʻaititia e ala i vailaʻau faʻasolosolo e pei o le faʻamaʻiina ma le gasification, poʻo le faʻaogaina o le tino e pei o le desorption ma le faʻasao o vaega faʻafefe ma vaega kasa.

Su'esu'ega o le SCR Catalyst Blocking1
Mafua'aga Iloiloga ole SCR Catalyst Blocking11

Mafua'aga 4: Fa'aletonu auala

O le SCR catalyst e ono poloka pe a ave taavale i luga o auala pipii ona o le maualuga o le afi e le atoatoa e gaosia e taavale i le taimi o le saoasaoa ma le pa'u.

Mafua'aga 5: Leai se fa'amavaeina, fa'amamā ma tausiga

E pei o le tele o le colloid carbon o le a fufulu i lalo i le faagasologa o le faamamaina, e faigofie ona mafua ai ona poloka le SCR catalyst, o le mafuaaga foi lea o le faateleina o le suauu o nisi taavale pe a uma le tausiga e aunoa ma le disassembly.

Mafua'aga 6: Tu'u tele po'o le toso i lalo

O le faʻapipiʻiina o le catalyst o se masini sima poʻo le uʻamea.A mae'a ona toso le ta'avale o lo'o i ai le SCR catalyst ceramic catalyst carrier, o le tu'i malosi e ono malepe ai le sima o le catalyst ma soloia.

Mafua'aga 7: Fa'aletonu le faiga o suauu

O le suauʻu suauʻu o se nofoaga e tele faaletonu.E ui lava o le tele o faiga faʻatonutonu afi o loʻo i ai nei galuega e puipuia ai le tagata lava ia, a uma loa le paʻu, o le a otometi lava ona tipi ese e le komepiuta le suauʻu suauʻu o le paʻu ma taofia ai mai le tuʻuina atu o suauʻu ina ia puipuia ai le afi ma le faʻamalosi, o nai masini e iai faʻapea. galuega fa'apitoa i le mae'a ai, ma le tele o masini e leai ni galuega fa'apea i le taimi nei.

Mafua'aga 8: Ina ua mae'a fa'aletonu faiga o togafitiga

Pe a iai ni faʻafitauli o le pamu urea i le maeʻa o togafitiga;Ua poloka le pupuni ile faiga ole urea pe iai ni fa'afitauli lelei;O le urea lava ia e le agavaa;Lisi paipa kesi si'usi'u;O le a taʻitaʻia ai le leaga o le atomization aafiaga o tui urea.O le vaifofo o le urea o lo'o fa'asa sa'o i luga o le puipui o le paipa ta'avale.I le taimi lava e tasi, ona o le paipa siʻusiʻu e masani lava i le maualuga o le vevela, o le vai e faigofie ona faʻafefe, lea e tau atu i le tioata.


Taimi meli: Tes-09-2022