itulau-fa'ailoga

Tu'u ese kasa oona ma le afaina o lo'o fa'aulu mai paipa alavai i totonu o le ea o se avanoa faapitoa e fa'amalieina ai mana'oga tumama;Tuuina atu le ea i le paipa alavai e faʻaitiitia ai le amplitude o le fesuiaiga o le mamafa o le ea ma puipuia le faʻaleagaina o faʻamaufaʻailoga vai;O le fa'aopoopo soo o le ea fou e mafai ona fa'aitiitia ai le pala o le puipui i totonu o le paipa u'amea e ala i otaota otaota ma fa'aumiumi ai le ola tautua o le paipa.A le tafe le paipa alavai, e tumu i le ea.A uma le vai, o le ea i totonu o le paipa alavai o le ai ai se uafu ta'u e tafe ai i fafo, ma fa'alelei atili ai le alavai.Mo se faʻataʻitaʻiga, a tatou inu vai minerale, e poloka le gutu fagu i taimi uma, aisea la e le sau ai i fafo?E tatau ona tatou tuua se avanoa ma tuu sina ea i totonu.

Galuega autu ole paipa fa'asuavai ile faiga fausu1
Galuega autu ole paipa fa'asu'u ile faiga fa'avevela

E tele ituaiga o paipa fa'afefe:

(1) O le sootaga i le va o le paipa alavai pito i luga ma le pito i luga faalava paipa lala lala paipa o loo faalautele atu i luga o le paipa i fafo mo ea.

(2) E na'o le alavai fa'apuna fa'apitoa e feso'ota'i ma le alavai.Ose paipa sa'o sa'o ua fa'atulaga mo le fe'avea'i o le ea i totonu o le alavai.

(3) E fesoʻotaʻi le faʻapipiʻiina o le savili autu ma le paipa faʻamalo ma le alavai, ma o se faʻamaufaʻailoga faʻapitoa mo le faʻaogaina o le ea i totonu o le paipa faʻalava o le lala ma le alavai.

(4) Ua na'o le feso'ota'i atu o le sao fa'aausilali fa'atasi ma le paipa fa'aalili fa'aanular e fa'asolo ai le ea i totonu o le paipa alavai fa'ata'amilo.

(5) Fa'atasi le vaega o paipa e fa'afeso'ota'i ai le savili ma le alavai ma le savili.

(6) O le paipa fa'aalili fa'aanumera o lo'o i luga o le lala fa'alava o le paipa alavai o le tele o meafaigaluega tumama, ma o le sapalai vai mo fale maualuluga e feso'ota'i mai le pito i lalo o le masini tumama muamua i se vaega o le paipa savili o le savili. tula'i.

(7) O le mea e alu i fafo o le mailei mea'ai mama o le paipa savili o mea faigaluega ua faamutaina i le vaega paipa o le paipa savili autu.

(8) O le paipa fa'afeso'ota'i e fa'afeso'ota'i ai le tele o fa'aa'a'ele'ele po'o le vaega o le sao i le pito i luga o le alavai, ma fa'alautele atu i le vaega o paipa savili o le siosiomaga i fafo.


Taimi meli: Tes-15-2022